Transparent

ANTO-serien utökas med en pollare i 100 % cortenstål

ANTO-serien utökas med en pollare i 100 % cortenstål

Nu finns även en pollare i ANTO-serien. ANTO L1012 är tillverkad i 100 % cortenstål och utstrålar ärlighet och sinnlighet med sin varma, roströda kvalitet. ANTO L1012 pollare kan även beställas i varmförzinkat stål som även kan pulverlackeras i en färg.

ANTO L1012 finns i två varianter med rund eller rektangulär stolpe. Med rund stolpe ser ANTO L1012 pollare ut som en mindre version av lyktstolpen ANTO L1014. De två produkterna kan med fördel kombineras för att skapa effekt längs gångvägar och på parkeringsplatser.

Med rektangulär stolpe får ANTO L1012 ett mer markant uttryck. Rektangelns riktning kan framhäva en linje längs en gångväg eller vägg.

Pollare, lyktstolpe och vägglampa i samma serie

ANTO-designen med dess karakteristiska lamphuvud riktar ljuset nedåt. Det gör att serien lämpar sig väl för att minska ljusföroreningar uppåt och åt sidorna.

Serien är formgiven av arkitektbyrån VE2 i danska Århus. Förutom pollaren består serien av lyktstolpen ANTO L1014, lyktstolpen med vridbar spot ANTO L1016 och två vägglampor, en stor och en liten – ANTO L1010-200 och ANTO L1010-160.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk