Transparent

Nu kan du använda QUINTUS-designen på Ø60 mm stolpar

Gadelampe i dansk design ved cykelsti

Nu kan du använda QUINTUS-designen på Ø60 mm stolpar

Den karakteristiska attraktiva QUINTUS-konformen finns nu i en version som passar stolpar med en toppdiameter på Ø60 mm. I samarbete med C.F. Møller Design har vi utvecklat en ny armatur, QUINTUS L500-60 som har QUINTUS-designens belysningstekniska kvalitet och karakteristiska konform.

Ø60 mm stolpar har traditionellt använts som standard för belysning längs vägar, gångvägar och parkeringsplatser. Stolpen håller ofta väldigt länge och har många år kvar när armaturen av olika orsaker behöver bytas ut.

”Vi ville erbjuda en ersättningsarmatur i hög kvalitet till kommuner, företag och bostadsrättsföreningar som vill återanvända sina stolpar och slippa grävarbete genom att bara byta ut lamphuvudena. Det är ju på många sätt en mer hållbar och resursmedveten lösning”, säger Lampas belysningschef Søren Lauritsen.

”Den attraktiva konformade gatlyktan QUINTUS passade perfekt för detta. Samtidigt är det en klassisk Lampas-lampa: förutom de belysningstekniska egenskaperna förmedlar den även en designupplevelse”, säger han.

Precis som den klassiska QUINTUS L500 har QUINTUS L500-60 en botten av motsatta koniska rör med en design som harmonierar med den konformade skärmen.

QUINTUS L500-60 är en lyktstolpe som erbjuder mer än bara det nödvändiga ljuset. Den bidrar till att förbättra stadsmiljön och skapa en välkomnande stadsbild.

Du hittar mer information, nedladdningsbara foton, anbudstexter och mycket mer här.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk