Transparent

Ny vägglampa med ANTO-seriens välkomnande, nordiska formspråk

Udendørs væglampe i sort pulverlak

Ny vägglampa med ANTO-seriens välkomnande, nordiska formspråk

Nu breddar vi ANTO-serien med ANTO L1010-200, som är en vägglampa för utomhusbruk.

ANTO L1010-200 har seriens karakteristiska lampform med dess definierade, breda kant. Den monteras på väggen med ett runt väggbeslag som harmonierar med vägglampans designuttryck. ANTO L1010-200 kännetecknas av det nordiska, välkomnande uttryck som gör att ANTO-lamporna smälter in i både moderna och historiska miljöer. Se fler bilder av den nya ANTO-vägglampan här.

Den nya vägglampan kan beställas i alla RAL-färger och kan bidra till fasaden med både färg och stämningsfull belysning.

Ny vägglampa för utomhusbruk för både stämningsbelysning och effektiv belysning

I ANTO L1010-200 sitter en kraftfull belysningsteknik som gör att vägglampan kan användas längs gångvägar, parkeringsplatser och andra ställen där det ställs höga krav på belysningen. Den kan därför fungera som komplement till lyktstolpar på ställen där det inte är möjligt att ställa upp sådana, till exempel längs byggnader.

Arkitektbyrån VE2 i danska Århus står bakom formgivningen av ANTO-serien. Utöver den nya vägglampan ingår lyktstolpen ANTO L1014 och lyktstolpen med spottar ANTO L1016 i serien. Båda kan beställas i 100% cortenstål. Välj ANTO L1010-200 i cortenfärg för att matcha lyktstolparna.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk