Transparent

Byggherre: Kildebjerg Ry A/S
Elentreprenör: Aura Energi
Arkitekt: Jens Stensgaard, Cebra m. fl.
Byggår: 2006
Produkter: KILDEBJERG L910

Kildebjerg Ry

Gatlyktan KILDEBJERG L910 har tagits fram specifikt för bostadsområdet Kildebjerg Ry. Lampan ger en karaktär till området och binder samman den varierande bebyggelsen.

KILDEBJERG L910 används som genomgående gatubelysning utmed vägar och cykelbanor. Som gatlykta används den i svart. Runt aktivitetsområdet Pulsparken, där det bland annat finns en skatepark och en särskild avkopplingszon, sticker lampan ut i helvitt och i rostrött cortenstål för att samspela med arkitekturen på bästa sätt.

Den konsekventa användningen av KILDEBJERG L910 i hela stadsdelen gör att Kildebjerg Ry får en igenkänningsfaktor när man rör sig inne i området. Lampans genomtänkta design ger en upplevelse av kvalitet i hela området.

Sedan 2006 har Lampas levererat omkring 500 gatlyktor i olika längd till Kildebjerg Ry och har under 2019 även uppgraderat lamporna med LED.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk