Transparent

300 sidor inspiration till dig från Lampas

Inspirationskatalog fra Lampas

300 sidor inspiration till dig från Lampas

Den nya katalogen från Lampas innehåller massor av nya bilder. Den bjuder på sammanlagt nästan 300 sidor inspiration för pollare, lyktstolpar, vägglampor och inomhusbelysning.

Dessutom har vi intervjuat formgivare som är oumbärliga för Lampas. Vi har bland annat besökt Mikkel Bahr från Friis & Moltke Design, Bjarne Hammer från Studio Hammer och Anne Qvist från Anne Qvist Design Office för att få en inblick i vad som driver danska formgivare och arkitekter. Varför började de arbeta med design? Vad inspirerar dem? Vad tror de om framtiden? Det är bara några av de frågor som vi har fått deras personliga svar på.

Beställ Lampas belysningskatalog här

Du kan beställa den tryckta versionen av katalogen (på danska) genom att mejla till info@lampas.dk eller ringa +45 6916 0300. Vi svarar också på alla tänkbara frågor om belysning.

Du kan titta på hela katalogen i Ipaper här, om du föredrar den digitala versionen.

På hemsidan finns allt du behöver för våra olika armaturer, till exempel nedladdningsbara foton, teknisk information, produktbeskrivningar och mycket mer.

Vi hoppas att du hittar massor av inspiration hos Lampas.

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk