Transparent

BALLO-serien utökas med vägarmatur för stolpar

Vejarmatur til gadebelysning

BALLO-serien utökas med vägarmatur för stolpar

BALLO L809 är en ny vägarmatur som har BALLO-seriens karakteristiska kupade skärm, samtidigt som såväl belysningsteknik som montering har optimerats enligt kraven på väg- och gatubelysning.

BALLO L809 är den första produkten i BALLO-serien som är anpassad för montering på stolparm. Den nya vägarmaturen kan användas tillsammans med flera olika typer av armar. Optiken kan t.ex. ställas in på olika varianter av ljusspridning och olika färgtemperaturer, och kan även kombineras med styrningssystem. BALLO L809 kan användas på höjder ända upp till 8 meter.

Den nya vägarmaturen innebär att BALLO-lampans vänliga och mjuka form nu även kan beställas som traditionell vägbelysning.

Gatu- och vägbelysning i arkitektritad design

BALLO L809 är en annorlunda armatur som utmärker sig bland mer neutrala gatuarmaturer, utan att bli påträngande och utan att kompromissa med kvaliteten på belysningen.

BALLO-serien togs fram av Cubo Arkitekter år 2000. Sedan dess har belysningstekniken uppdaterats flera gånger, senast 2021.

Serien omfattar även BALLO L807, en lyktstolpe vars vita skärm samspelar med en rätvinklig stolpe.

Dessutom finns BALLO som pendellampa för inomhusbruk i två utföranden. BALLO L804 är gjord i aluminium och kan beställas anodiserad i ett brett utbud av färger. BALLO L804-500 är en pendellampa för stora rum med en skärm i vit polykarbonat.

Se BALLO L809 vägarmatur här.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk