Transparent

Använd BALLOs rena former för topphängd belysning i stadsmiljö

Använd BALLOs rena former för topphängd belysning i stadsmiljö

När du skapar ljus i stadsmiljö med linhängd belysning kan du nu också använda BALLO-designens stora välkomnande kupol. Vi har just gjort den topphängda armaturen BALLO L808 tillgänglig på vår webbplats, efter att den karakteristiska hänglampan har använts som specialprodukt i flera projekt.

Linhängda armaturer har en speciell förmåga att skapa stadsrum från ovan. När de lysande kupolerna hos BALLO L808 hänger i rad ovanför gågatan, får stadens användare en känsla av rymd högt ovanför sina huvuden.

Använd BALLO L808 i gränder där det inte finns plats för stolpar, eller på gator där du vill framhäva områdets karaktär med en lika stilfull som välkomnande lampa.

Skapa stadsrum med hängande gatubelysning

BALLO L808 finns med flera olika typer av optik och kan lösa ett brett spektrum av belysningsuppgifter.

Armaturen kan också enkelt installeras på befintliga linor.

BALLO L808 präglas av BALLO-seriens tidlösa och stilrena kvalitet. Serien omfattar ytterligare två produkter för väg- och gatubelysning, lyktstolpen BALLO L807 och vägarmaturen BALLO L809. Det ger dig möjlighet att skapa ett sammanhållet uttryck mellan stadens olika områden med olika belysningsbehov – i parker, i stadskärnan, vid infartsvägar och i bostadsområden.

Belysningsplanering och rådgivning om belysning ingår alltid när du köper lampor från Lampas. Kontakta oss, oavsett om ditt projekt är stort eller litet.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk