Transparent

Liten, ny vägglampa i ANTO-serien

Vägglampa i dansk design på rött tegel

Liten, ny vägglampa i ANTO-serien

Ge fasaden både stämning och ljus med den nya, lilla vägglampan i ANTO-seriens nordiska former.

ANTO L1010-160 har seriens karakteristiska, välkomnande lamphuvud, som ger ett bländfritt, nedåtriktat ljus. Den nya vägglampan kan användas både ute och inne. Vägglampan smälter stilfullt in i butiker, på innergårdar, hotell, restauranger och bostäder. Den ger gott om möjligheter att skapa en trivsam atmosfär med ett funktionellt ljus utan ljusföroreningar.

ANTO L1010-160 kan beställas i RAL-färger och passar utmärkt för att sätta färg på inredningen. I cortenfärg eller med en ren, varmförzinkad yta ger den ett sinnligt, naturligt uttryck. Se fler bilder av den nya ANTO-vägglampan här.

Pollare, lyktstolpe och vägglampa i samma serie

ANTO-serien är formgiven av den danska arkitektbyrån VE2 och omfattar lyktstolpen ANTO L1014, lyktstolpen med vridbar spot ANTO L1016 och vägglampan ANTO L1010-200, som är 200 mm i diameter.

Dessutom kommer vi snart att utöka serien med en pollare som precis som lyktstolparna kan beställas i 100 % cortenstål.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk