Transparent

Nu blir det enklare att uppgradera klassiska Lampas-lampor till LED

Lampas_Ballo_804-500_21_Nordea_Odense_Photo_Eskerod_R5_4190_2560x1440.

Nu blir det enklare att uppgradera klassiska Lampas-lampor till LED

Nu lanserar Lampas LED-uppgraderingssatser till några av våra mest sålda lampor. Inledningsvis erbjuder vi installationsklara satser till fyra klassiska lampor, men fler satser är på gång. Vi har gjort det enkelt att hitta uppgraderingssatser tack vare ett nytt avsnitt för LED-uppgradering på Lampas webbplats.

LED-uppgraderingssatser gör att man kan bevara lampan och enbart byta ut belysningstekniken. Lampas lampor har en tidlös design och hållbara material, men när det kommer till belysningstekniken har det skett en enorm utveckling sedan de första Lampas-lamporna började tillverkas. Med LED-uppgraderingssatser kan vi ge våra kunder LED-belysningsteknikens alla fördelar utan att man behöver byta ut de ikoniska, klassiska designlamporna helt och hållet.

Som leverantör av den ursprungliga lampan skräddarsyr vi uppgraderingssatserna efter våra lampor, så att uppgraderingen blir smidig för elinstallatören och levererar en likvärdig eller ännu bättre ljusupplevelse för kunden.

Spara koldioxid och resurser och få en bättre ljusupplevelse

LED är den ljuskälla som är mest energieffektiv och har längst livslängd. Man sparar el, resurser och koldioxid när man uppgraderar sin belysning till LED. Men LED ger också en rad andra fördelar som är värda att nämna. LED ger ett jämnare ljus och en bättre färgåtergivning. Dessutom är LED kompatibel med ljusstyrning, dimning och liknande system.

Därför är vi på Lampas glada över att vi nu kan erbjuda våra kunder en uppdaterad ljusupplevelse samtidigt som man kan behålla sina klassiska lampor.

För närvarande finns LED-uppgraderingssatser till BALLO L804-500, OWEN L800/L800U, OWEN L801/L801U och PIN L305.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk