Transparent

Ny LED-armatur i tre längder ger kreativa möjligheter

Nyt LED vægarmatur ses med Jørn Poulsen fra Luplau & Poulsen Arkitekter

Ny LED-armatur i tre längder ger kreativa möjligheter

Nu lanserar vi LINES L310, en vägg- och taklampa som i tre olika längder och med stilrena designdetaljer ger nya möjligheter att skapa ljusupplevelser.

LINES L310 är en LED-armatur som designades av Luplau & Poulsen Arkitekter.

De tre LINES-armaturerna är 300 mm, 600 mm och 900 mm. De kan kombineras för att skapa speciella stämningar eller användas separat, där varje längd ger sitt eget uttryck.

”Idén uppstod ur önskan om en vägglampa som kunde lysa åt två håll. Det skulle också vara en Lampas-produkt, det vill säga en produkt som kännetecknas av en enkel och stilren design. Armaturen kan beställas i flera färger, ljusstyrkor och mått, vilket öppnar upp för nya, kreativa designmöjligheter och belysningskoncept”, säger Jørn Lyager Poulsen från Luplau & Poulsen Arkitekter.

Luplau & Poulsen har tidigare skapat belysning för Lampas i form av PIN-serien och COVER L303.

”Vi är glada över att få samarbeta med Jørn och Erik igen. LINES är en enkel, vacker och mycket användbar belysningsdesign, precis som PIN och COVER”, säger Søren Lauritsen, belysningschef på Lampas.

LED-armatur för korridorer och trapphus

LINES L310 kännetecknas av en stilren ram och ett vackert ljussken åt sidorna. Ramen är i aluminium – som standard i den naturliga, råa ytan som uppnås genom glasblästring. LINES kan även beställas pulverlackerad. Framtill är ramen markerad med två långa, raka linjer, som också gett lampan dess namn.

Ljusskenet åt sidorna flödar mjukt och riktar uppmärksamheten mot väggens eller takets struktur.

Från sidan bildar LINES L310 ett rektangulärt ljusfält, vilket gör den lämplig för att markera dörrar, ingångar, korridorer och trapphus. LINES L310 kommunicerar i lysande form riktning och linjer i arkitektur där människor rör sig.

Mer information och nedladdningsbara bilder om LINES L310 vägg- och taklampa finns här.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk