Transparent

NYE-serien utökas med en pollare med sittplats

Pollarlampa med sits

NYE-serien utökas med en pollare med sittplats

Nu utökar vi NYE-serien med en pollare som levererar både funktion och atmosfär. NYE L1004 är både en lampa som man kan sitta på och en stadsmöbel med vackert ljus. Använd NYE L1004 för att skapa välkomnande miljöer som får människor att stanna upp, njuta av utsikten eller samtala.

Den nya lampan präglas av sitsen i trä som förvandlar lampan till en mysig sittplats. NYE L1004 är en ännu mer användarvänlig version av NYE L1003, den stora kubiska NYE-lampan som även den har en sittplats.

Pollaren med sits kan kombineras med övriga pollare i NYE-serien som finns i två höjder, och med vägglampan med samma kubiska formspråk. NYE-serien har formgetts av VE2 och belönades år 2020 med en Red Dot: Best of the Best Award i kategorin belysning.

Pall med belysning i cortenstål och mahogny

Precis som den övriga NYE-serien har L1004 en genomarbetad design där formgivarna har tänkt på detaljerna. Det gäller också övergången mellan sitsen och lampan. Träsitsen är nedsänkt i kuben så att sitsen och lampan smälter samman i en helhet.

NYE L1004 är tillverkad av cortenstål och sapelimahogny (FSC®-certifierad), vilket ger möbeln en varmt rödbrun ton. Lampan kan också tillverkas av varmförzinkat stål, som kan pulverlackeras, eller med sits i andra träslag.

Klicka dig vidare till NYE L1004 för att hitta nedladdningsbara ritningar och bilder, belysningsteknisk information m.m.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk