Transparent

Vacker, klassisk lyktstolpe – nu med uppgraderad belysningsteknik

Gatulykta med LED

Vacker, klassisk lyktstolpe – nu med uppgraderad belysningsteknik

Vi har uppgraderat lyktstolpen BALLO L807 med en helt ny belysningsteknik.

BALLO L807 är en vacker och annorlunda gatlykta som blev populär redan vid lanseringen år 2000. Nu har lampans teknik förbättrats, så att den numera har en modern optik och kan uppfylla belysningskrav inom ramen för gångbane- och vägbelysning, parkeringsplatser osv. Bland annat kan ljusspridningen utformas efter platsens behov, och lampan kan kombineras med ljusstyrning.

Vi har bevarat lampans karakteristiska utseende, så att olika generationer av BALLO L807 kan placeras bredvid varandra med ett harmoniskt resultat.

Populär lyktstolpe med uppgraderad belysningsteknik

BALLO L807 kännetecknas av en vit, kupad skärm och en rätvinklig stolpe och arm. Den lyser upp sin vita, kupade skärm, vilket tillsammans med den vinklade stolpen ger BALLO L807 en unik silhuett inom gatu- och vägbelysning.

”Den används på väldigt många platser runtom i landet och ger karaktär åt de områden den ingår i med sitt vänliga och välkomnande uttryck. Det är en lampa som förtjänar att bli vald för sin design, i stället för att bli bortvald på grund av belysningstekniken. Vi är därför glada över att ha kunnat uppgradera BALLO L807 med en modern belysningsteknik,” säger Søren Lauritsen, chef på Lampas.

Det är Cubo Arkitekter som står bakom den karakteristiska formgivningen hos BALLO L807. Lyktstolpen ingår i en serie som även omfattar vägbelysning samt pendellampor för inomhusbruk.

Om du tillhör den stora skara som har en äldre version av BALLO L807-lampan och gärna vill byta till den nya optiken, är du välkommen att kontakta vår belysningsrådgivare. Det går att uppgradera tekniken i befintliga lampor.

Relaterade produkter

Henrik Dejbjerg Møller

Vill du veta mer?

Ring eller skriv till oss om du har några frågor.
På Lampas har vi en gedigen kunskap om belysning och om alla överväganden som måste göras för att skapa en snygg och funktionell belysning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter! Alla frågor är välkomna vare sig du undrar över en enskild lampa eller är involverad i ett utmanande projekt.

Henrik Dejbjerg Møller

Försäljningschef
+45 3073 5777
hd@lampas.dk